Het unieke recept van SEC eten & drinken

SEC eten & drinken in Oisterwijk is een sfeervol, veelzijdig bedrijf. Hier ben je welkom voor een borrel of kun je aanschuiven voor een heerlijke lunch of diner. SEC serveert hoogwaardige producten op een toegankelijke manier voor een breed publiek.

SEC heeft een overzichtelijke kaart met acht voorgerechten, acht hoofdgerechten en vijf nagerechten. Kreeft en tournedos staan altijd op het menu. In de keuken wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische producten, bij voorkeur van leveranciers uit de omgeving. Chef-kok Niels Janse: “Wij koken in de basis Frans met invloeden uit de Itali- aanse en Oosterse keuken. We kiezen voor milde smaken die puur zijn en in balans. Alle producten waarmee we werken zijn ecologisch verantwoord. We proberen onze gasten iedere keer opnieuw te verrassen met mooie, lekkere gerechten en vernieuwende dranken.”

OISTERWIJKSE ELEMENTEN IN HET INTERIEUR
Het interieur van SEC bevat veel natuurlijke materialen. Hout, bamboe, natuursteen en leer verwijzen naar de bosrijke omgeving van Oisterwijk en de voormalige leerlooiersindustrie. SEC heeft een open keuken, een uitnodi- gende bar en een bijzondere vuurtafel met open haard in het midden.
Niels: “Ik ben er trots op dat we in een nieuwbouwpand en op een nieuw aangelegd plein toch een warme, moderne sfeer hebben gecreëerd. Ons terras is zonnig, er rijdt geen verkeer langs en het kijkt uit op een ruimtelijk plein. Dé plek om te genieten van al het lekkers dat SEC te bieden heeft.”

DE ‘PLACE TO BE’
“Ik ben blij dat we met SEC al snel een plekje hebben verworven binnen de Oisterwijkse horeca,” zegt Niels. “We organiseren regelmatig specials zoals de truffel-/wild-/mossel-/asperge-/kreeft-/ en fruits de mer-weken. En samen met Toon Coppens van ’t Gelagh houden we in december altijd bier- en spijsdagen. Ook op het Lindeplein organiseren we leuke events zoals Het Filmplein en Jazzplein. Mijn droom is dat het Linde- plein zich snel ontwikkelt tot een plein waar iedereen graag komt.”

Zonder deze mensen geen SEC
In een horecazaak kan niet gekookt worden als er geen schone pannen zijn. Het is ook wel zo handig als iemand zorgt dat de boodschappen voor de keuken worden gedaan en erg fijn als iemand de borden naar de tafels brengt en een wijntje inschenkt. Kortom: geen SEC zonder een team van toegewijde mensen. We stellen ze graag aan je voor.

SEC eten & drinken ligt aan het
Lindeplein 13 in Oisterwijk
www.secetenendrinken.nl

VORIG INGREDIËNT

Het unieke recept van Eetcafé De Tijd

VOLGEND INGREDIËNT

De molens van Oisterwijk

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

4 × 5 =