Hier is ie dan eindelijk, het Recept

Het maken van deze glossy heeft ons de afgelopen maanden elk uur, elke minuut en elke seconde van de dag (en soms ook nacht) beziggehouden. Maar we zijn enorm blij met het resultaat.
Het Recept staat boordevol ingrediënten die de gemeente Oisterwijk tot Oisterwijk maken. De mensen, de gebouwen, het gedachtegoed, de geschiedenis en de Brabantse gezelligheid. Samen vormen ze hét recept van Oisterwijk.

Waarom een glossy over Oisterwijk? horen wij je al denken.
Omdat eetcafé De Tijd en SEC eten & drinken dit jaar respectievelijk twintig en vijf jaar bestaan. Dat konden we uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We wilden iets moois maken voor álle Oisterwijkers, want we zijn er trots op dat we mogen ondernemen in deze mooie gemeente. Een gemeente die zoveel in zich heeft en die steeds meer invulling geeft aan haar slogan ‘Parel in ’t Groen’. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkelingen op het KVL-terrein, het Lindeplein dat steeds meer een ‘eigen’ stukje Oisterwijk wordt, en het Groot Speijck dat in samenwerking met Natuurmonumenten is verrezen in de Oisterwijkse bossen. Denk aan de veelzijdigheid van de horecabedrijven in onze gemeente – het zijn er meer dan 120! – en aan het kwalitatief hoogstaand winkelaanbod, de mooie natuur en de schitterende dorpskern.

Naast deze tastbare uitgave van Het Recept is er vanaf oktober 2015 ook een online versie. Op www.hetreceptvan.com houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen en festiviteiten rondom ons lustrumjaar.

Ten slotte willen we iedereen bedanken met wie we hebben samengewerkt. Zonder hun enthousiasme, kennis en kunde hadden we dit nooit kunnen realiseren.

VORIG INGREDIËNT

Speel en win

VOLGEND INGREDIËNT

De mensen achter het Recept

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

16 + seven =